Communicatiemedewerker ecologie - NIOO-KNAW - Wageningen

Communicatiemedewerker ecologie - NIOO-KNAW - Wageningen

Geplaatst Deadline Locatie
2 mei 15 mei Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Vind je natuur, onderzoek en duurzaamheid ook zo interessant, en belangrijk? Hou je van dingen regelen en ordenen, en kun je ideeën op allerlei manieren omzetten in werkelijkheid? Dan kun jij ons instituut helpen om die ecologische kennis voor het voet...

Functieomschrijving

Locatie: Wageningen
Max uren per week: 22,80
Max salaris: €4.103,-
Duur overeenkomst: 1 jaar, met kans op verlenging
Solliciteer t/m: 15-05-2024

Dit ga je doen
In deze communicatiebaan kun je echt wat betekenen. Voor de onderzoekers, het instituut en de natuur. Als communicatiemedewerker van het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) ga je breed aan de slag. Je ondersteunt de afdeling PR & Wetenschapscommunicatie met allerlei taken voor de interne en externe communicatie. Met het organiseren van een evenement of festivalstand, het bewaken van de huisstijl of het maken van (multimediale) materialen. En je bent straks aanspreekpunt en ‘regisseur’ voor interne communicatie-vragen. Maar ook voor een foto, flyer, intranetbericht, nieuwsbrief of korte video draai je je hand niet om. Kortom, je krijgt de kans om (mee) te werken aan een breed pakket communicatietaken.

Wat bieden wij?
Een bijzondere, internationale en originele omgeving in een duurzaam gebouw dat dit weerspiegelt. Dat is waar je komt te werken. De baan biedt afwisseling, verantwoordelijkheden en veel contact met mensen. Samen met het hoofd en de twee webredacteuren vorm je het team PR & Wetenschapscommunicatie. We bieden 0,6 fte (gebaseerd op een 38-urige werkweek) aan ruimte voor jouw goede ideeën, als gewaardeerde aanvulling op wat we al doen. Ook is er een ruim aanbod aan trainingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Je bent handig, flexibel, je kunt goed prioriteren en je vindt het prettig om mensen van dienst te zijn. In een internationale organisatie waar elke dag anders is, vind je makkelijk je weg. Je ziet kansen en brengt ze in het team in. Verder kun je goed organiseren en structureren - en hebt daar ook plezier in. Maar je raakt niet gefrustreerd als iets anders uitpakt. En tot slot heb je een goed gevoel voor beeld.

We zijn in ieder geval op zoek naar een nieuwe collega:
  • Met een communicatie-opleiding op minimaal HBO-niveau en soortgelijke werkervaring
  • en interesse in natuur en wetenschap
  • Die een energieke en allround aanpakker is (van communicatieplan tot festivalstand)
  • en houdt van zowel zelfstandig werken als in een team
  • Met een goede kijk op interne communicatie
  • en multimediale vaardigheden
  • Die zich goed kan uitdrukken in het Nederlands en Engels

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met kans op verlenging.

Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal €3.072,- en maximaal €4.103,-bruto per maand bij een full time dienstverband (schaal 8 cao Nederlandse Universiteiten/KNAW) . Dit is exclusief 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, internet- en thuiswerkvergoeding en pensioenopbouw bij het ABP.

De KNAW biedt haar medewerkers een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Een pakket dat voorziet in de verschillende behoeften die medewerkers afhankelijk van hun levensfase, levenswijze of loopbaanambities hebben. Zo is het mogelijk om door wekelijks twee uur per week extra te werken het aantal vakantiedagen van 29 tot 41 dagen per jaar (bij fulltime dienstverband) uit te breiden.

Voor een volledig overzicht van de arbeidsvoorwaarden wordt verwezen naar de webpagina: werken bij de KNAW.

Het aanvragen van een VOG kan onderdeel uitmaken van de indiensttredingsprocedure.

Werkgever

Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW)

Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) in Wageningen is een top onderzoeksinstituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). Het NIOO-KNAW verricht en stimuleert toonaangevend ecologisch onderzoek op het gebied van biodiversiteit, klimaatverandering en het duurzaam gebruik van land en water.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Natuurwetenschappen
  • max. 22.8 uur per week
  • €3072—€4103 per maand
  • HBO
  • 1706

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg 10, 6708PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you