Medewerker internationalisering en studentmobiliteit

Medewerker internationalisering en studentmobiliteit

Geplaatst Deadline Locatie
8 mei 27 mei Nijmegen

Functieomschrijving

Wil jij studenten helpen om internationale ervaring op te doen? Ben je niet bang om voor een groep te staan en ben je een nauwkeurige werker met een klantgerichte en dienstverlenende houding? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren als medewerker internationalisering en studentenmobiliteit.

In verband met een volgende stap in de carrière van één van onze collega's, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega bij het International Office Arts (IO Arts) van de Faculteit der Letteren. Als medewerker internationalisering en studentmobiliteit faciliteer je zowel de uitgaande Letterenstudenten bij het plannen van hun buitenlandverblijf als inkomende internationale studenten die voor langere of kortere tijd aan onze faculteit komen studeren.

Je bent samen met je collega’s het aanspreekpunt voor beide groepen studenten als het gaat om vragen rondom een studie- of stageverblijf in het buitenland. Je begeleidt studenten bij de administratieve processen en zorgt voor een soepel verloop van het buitenlandverblijf. Je beheert de mailbox van IO Arts, administreert de ruim 100 Erasmuscontracten en bilaterale overeenkomsten, je organiseert activiteiten voor (internationale) studenten en geeft voorlichting over studeren in het buitenland. Je denkt mee over gewenste ontwikkelingen en (beleids- en organisatie) vraagstukken, genereert managementinformatie, je neemt deel aan overleggen binnen en buiten de universiteit en geeft uitvoering aan een internationale leerervaring.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent een enthousiaste en daadkrachtige professional met interesse voor internationalisering en een adequate omgang met cultuurverschillen.
  • Je bent een nauwkeurige werker met een klantgerichte en dienstverlenende houding. Ook bij drukte rondom deadlines blijf je rustig en werk je nauwkeurig.
  • Je hebt organisatietalent en legt gemakkelijk contact.
  • Je werkt zelfstandig, toont initiatief en functioneert op een prettige en stimulerende wijze binnen het team.
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Ervaring met het studentenadministratiesysteem Osiris, het relatiesysteem CRM en de verschillende Office-systemen is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Je salaris binnen salarisschaal 8 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

Als medewerker internationalisering en studentmobiliteit maak je deel uit van het team International Office Arts. IO Arts is onderdeel van Bureau Onderwijs en Studentenzaken dat verantwoordelijk is voor de ondersteuning van studenten en docenten en de onderwijsorganisatie van de faculteit. Bureau Onderwijs en Studentzaken omvat verder de STIP Studentenbalie, de Onderwijsadministratie, Osirisbeheer, studieadviseurs, Career Service en Alumni Office, de managementassistenten van de opleidingen, het Teaching Information Point en de secretarissen van de examencommissie en de toelatingscommissie. Je rapporteert aan het hoofd Bureau Onderwijs en Studentenzaken.

Het International Office Arts bestaat uit een beleidsmedewerker, twee medewerkers internationalisering en studentmobiliteit en een student-assistent. Je werkt in een dynamische omgeving en stemt regelmatig af met je collega’s van Bureau Onderwijs en Studentenzaken.

Additionele informatie

Je kunt uitsluitend solliciteren via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Claudia Krops. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie.

De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 3 juni. De eventuele tweede gesprekken vinden plaats op woensdag 5 juni. Je treedt bij voorkeur zo spoedig mogelijk in dienst.

Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Taal en cultuur
  • max. 38 uur per week
  • HBO
  • 23.034.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Radboud Universiteit). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 27 mei 2024 1:59 (Europe/Amsterdam).